201520142013201220112010

BEMUTATKOZÁS

Üdvözöljük a Magyar Mélyépítő Kft honlapján!

Cégünk 2010 márciusában alakult és 100%-ban hazai tulajdonban áll. Létrehozásával a célunk az volt, hogy egy szakmailag ütőképes 15-20 főből álló fizikai és ehhez kapcsolódó szellemi létszámmal rendelkező céget hozzunk létre, amely képes a megrendelők minden építőipari kivitelezéssel kapcsolatos igényét maximálisan kielégíteni. Tevékenységünk 2010-ben a fizikai létszám igények szerinti specifikus bővítésével kezdődött, az ehhez kapcsolódó munkák alvállalkozói státuszban történő elvégzésével.

Gépparkunk kialakításánál, már figyelembe vettük az elvállalt munkák specifikációja szerinti igényeket. Ekkor már elvállaltunk nagyobb csatornakotrási és tereprendezési megrendeléseket is, mely bebizonyította, hogy szükség van a bővítésre a Megrendelő igényeinek maximálisan megfelelve.

Azóta tevékenységünk egyre szélesebb körűvé vált és kiegészült az alábbi: betonút bontás, vasbeton műtárgy szerkezetépítés, gépi földmunkavégzés, csatornakotrás, árvízvédelmi műtárgyak építése, kerékpárút létesítése, munkákkal.

2012. év elejére 22 fő fizikai és 4 fő szellemi létszámmal rendelkeztünk és olyan gépparkkal, amelyek bizonyították, hogy az egyre növekvő és szélesebb körű feladatokat is képesek vagyunk- minőségi elvárásokat és szoros határidőket figyelembe véve a Megrendelők igényeinek maximálisan megfelelve elvégezni.

Részünkre a legjobb visszaigazolás a Megrendelő elégedettsége, melyet igazol több projekt generálkivitelezőként vagy fővállalkozóként való sikeres elvégzése is.

Amennyiben cégünk szolgáltatásai felkeltették érdeklődését és szüksége lenne bővebb információra, kérem, írjon nekünk vagy keressen bennünket a megadott elérhetőségeken.

Üdvözlettel: Magyar Mélyépítő Kft.