Pályázati információs adatlap

GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-01834

 

Kedvezményezett neve: Magyar Mélyépítő Kft.

Fejlesztés tárgya, célja: Vízi létesítmény építése

Projektazonosító: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-01834

Projekt címe: „Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések a Magyar Mélyépítő Kft.-nél”

Szerződött támogatás összege: 190 074 150 Ft

Támogatás intenzitása: 70 %

Projekt tartalmának részletes bemutatása: A fejlesztendő tevékenység 42.91 – Vízi létesítmény építése, amely a társaság főtevékenysége is egyben, melyhez az alábbi feladatok kapcsolódnak: a kikötői és folyami, kikötői létesítmények, rakpart, móló, dokk építési munkái, javításai, völgyzáró és védőgát, hullámtörő gát töltés építése, javítása,  vízzáró szerkezet, zsilip, átemelő, szárazdokk, hajógyári sólyatér, duzzasztógát és egyéb hidromechanikai szerkezet építési és javítási munkái, a kotrás, szikla- és hordalékeltávolítás, és egyéb, vízi létesítményeken végzett munka, a víz alatti munka és egyéb vízépítő mérnöki munka, az egyéb vízi létesítmény építési és javítási munkái, és az előbb felsoroltak javítása, a védőgátak építése, felújítása, kotrása, a kerti tavak építése.

A beszerzendő eszközök: 1 db CAT D5 VPAT 3D dózer, mely műszakilag teljesen egyenértékű a pályázatban eredetileg beadott Komatsu géppel. A munkaeszköz tulajdonságai: Terhelésérzékelő hidraulika, Elektrohidraulikus munkaeszköz és kormányzás vezérlés, 6 irányban állítható VPAT tolólap, Ripper hidraulika kiépítés, 3 késes talajlazító. Részletes műszaki leírás a csatolt ajánlatban található.

1 db Doosan DX235 LC-5 munkagéppel a völgyzáró és védőgát töltése, építése, az egyéb vízi létesítmény építési és javítási munkái, kerti tavak építése megvalósítható. A továbbfejlesztett hidraulikarendszer hatékonyabban használja ki a motor teljesítményét, maximalizálja a szivattyú teljesítményét, és pontosabb munkavégzést eredményez. A megnövelt ásóerő, emelőkapacitás és vonóerő együttesen nagyobb teljesítményt nyújt, mint az általános meglévő, vagy piacon kapható gépek. A nagyobb üzemanyag-hatékonyságnak köszönhetően alacsonyan tarthatja a költségekeinket és csökkentheti a környezetterhelést.

1 db Terex TRT35 Nehéz terepre alkalmas daru. Az eszköz új, továbbfejlesztett típusa a TEREX 35 típusú gumikerekes önjáró darunak. Az új modell segítségével a kikötői és folyami létesítmények, jacht- és csónakkikötő, rakpart, móló, sarkantyú, dokk és hasonló kikötői létesítmény építési munkái, a völgyzáró és védőgát, töltés építések az eddigieknél még hatékonyabban megoldhatók. Az új típusú, TEREX TRT35 nehéz terepre alkalmas daru munkagép műszakilag teljesen egyenértékű a korábbival. További bővebb műszaki paraméterek a csatolt magyar nyelvre fordított árajánlatban találhatók.

Képzés, szolgáltatás: az eszközöket használó munkatársak tekintetében az alapvető irodai alkalmazások használata sem készségszintű, jelentősen megnöveli vállalkozásunk versenyképességét az, ha a gépkezelő munkatársak is rendelkeznek alapvető informatikai ismeretekkel, ez eleget tesz a XI. század digitális kihívásainak.10 fő részére online kurzust tervezünk. (16 óra.) (Nettó 0,3M Ft) Tanácsadás keretében a vállalkozásra releváns képzési, személyiség és készségfejlesztő programok kialakítása, képzési terv készítését. A felmérés segítségével pozícionálható a megfelelő javasolt tanulási útvonal, képzés és tanulási módszertan. 25 óra (0,5 M Ft)

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.09.30.